top of page
IMG_4555.jpg
BaZi

Wat BaZi?

BaZi is een navigatietool die precies op jouw persoonlijkheid is afgestemd. Eén die de beste route naar jouw geluk toont.

De weg naar geluk is voor iedereen anders. BaZi, een karakteranalyse of profielanalyse volgens een eeuwenoude, Chinese methodiek, waarmee ik jouw situatie kan analyseren. Daarbij kijk ik naar jou, je omgeving en jouw acties. Met inzichten uit de analyse leer je jezelf en jouw kansen en uitdagingen beter kennen. Hierdoor kun je de juiste keuzes maken, waardoor je meer voldoening haalt uit wat je doet en groeit naar waar jij wilt zijn op privé-, werk- en gezondheidsgebied.

Wanneer kun je BaZi gebruiken?

BaZi is interessant als je jezelf (nog) beter wilt leren kennen. Nuttig als je voelt dat je niet in balans bent. En een steun in de rug als je voor moeilijke keuze staat. Herken je iets van onderstaande?

 • Je staat voor een studiekeuze.

 • Je wilt groeien in je werk.

 • Je wilt conflicten op de werkvloer oplossen.

 • Je wilt spanningen in relaties met dierbare(n) verminderen.

 • Je wilt beter communiceren met mensen in je omgeving.

 • Je voelt je in het dagelijks leven onrustig of niet gelukkig.

Is één of meer stellingen van toepassing op jou, dan werkt een BaZi-profielschets zeker verhelderend voor je.

Waarom zou je BaZi analyse willen?

Je voelt je gezond. Haalt energie uit je werk. Bent gelukkig in de liefde en tevreden over hoe relaties met dierbaren en andere mensen om je heen verlopen. Kortom: je bent helemaal in je element. Dan kun je zeggen dat je gelukkig bent. Dit ultieme levensdoel streeft ieder mens – bewust of onbewust- na. De weg daarnaartoe verloopt het meest soepel als je de beste versie van jezelf bent. Met een BaZi-analyse laat ik je zien hoe je jouw potentieel voluit kunt benutten.

Hoe krijg jij een BaZi analyse??

Jouw persoonlijke BaZi-karakteranalyse en profielschets komt tot stand in vier stappen (zie onder). Het resultaat is een profielschets waarin ik een aantal belangrijke aspecten omschrijf.

 • Jij in relatie tot je partner, andere dierbaren, werkrelaties en onbekenden.

 • Je dromen, talenten, kansen en uitdagingen in het algemeen en met betrekking tot werk.

 • De levensfase waarin je je bevindt, de kansen en bedreigingen die dat met zich meebrengt en hoe jij die kunt benutten.

 • Focuspunten en adviezen die je kunt zien als samenvatting van de uitgebreide BaZi-analyse.

Bij veel onderdelen belicht ik twee kanten: hoe jij het ziet en hoe jouw omgeving het ziet. Dit is heel leerzaam: je herkent elementen en merken dat dingen op hun plek vallen, terwijl je ook nieuwe nuances in je karakter ontdekt. Kortom: met de BaZi-profielschets geef ik je gedetailleerde informatie én praktische handvatten die jou de juiste richting wijzen. 

BaZi-karakteranalyse in 4 stappen

Stap 1

Bel me. Dan maken we een afspraak. Ik ontmoet je graag persoonlijk.

Stap 2

Je vertelt:

 • over jouw situatie

 • waar je tegenaan loopt

 • wat je geboortejaar, -maand, -dag en -tijdstip zijn

Stap 3

Ik ga aan de slag: ik analyseer jouw persoonlijke gegevens en schrijf de BaZi-profielschets

Stap 4

We plannen een tweede afspraak. Ik overhandig je de profielschets en licht die toe, zodat jij handvatten hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Prijs vanaf €158,- 

bottom of page