top of page
Interieur advies
Wat voor interieuradvies wil jij?

Jij bent op zoek naar interieuradvies. Anders was je hier niet. Wat wil je precies? Wil je kort & snel tips voor kleurgebruik in een deel of heel je huis?

  • Wil je ideeën voor sfeer, stijl en kleurgebruik voor één of meer ruimtes?

  • Wil je een compleet interieurvoorstel voor sfeer, stijl, kleurgebruik, indeling en verlichting?

  • Wil je een 3D-ontwerp voor een meubel op maat of een verbouwing van (een ruimte in) je huis?

In alle gevallen is de kern ‘meedenken over de inrichting van je huis’. Hoe ver dat gaat, bepaal jij. In alle gevallen leer ik je graag een beetje beter kennen. Dan wordt mijn advies een perfect persoonlijk plaatje. Onderaan deze pagina staat wat ik precies voor je kan betekenen. Lekker praktisch in de vorm van pakketten. Op maat advies kan uiteraard ook. Bel me gerust als je vragen of opmerkingen hebt!

Wanneer vraag je interieuradvies?

Interieuradvies vragen kan eigenlijk altijd.

Een paar voorbeelden van situaties waarin interieuradvies je kan helpen:

  • Met de inrichting ben je blij, maar de sfeer is nog niet helemaal naar wens.

  • Na jaren ben je toe aan ‘iets anders’, maar je weet niet hoe je dat aanpakt.

  • Je gezinssamenstelling is veranderd, waardoor het huis niet goed meer bij je/jullie past.

  • Je wilt functies in één ruimte combineren. Een zolder als slaapkamer én bergruimte bijvoorbeeld.

  • Er is een kleine ruimte die je sfeervol wilt geven. Denk aan een hal die je welkom-thuis heet.

  • Je wilt een tijdloos en efficiënt ontwerp voor de keuken die aan vervanging toe is.

Wat jouw interieurvraag ook is: bel of mail mij voor tips, voorstellen en ontwerpen.

Waarom zou je interieuradvies willen?

Als je zelf niet helemaal of helemaal niet weet hoe je met de inrichting van je huis aan de slag kunt, is interieuradvies heel welkom. Uitspraken die ik als interieuradviseur door de jaren heen hoorde, illustreren de redenen om hulp te roepen voor de inrichting van (een ruimte in) je huis:

“Ik wil mijn interieur veranderen, maar weet niet waar ik moet beginnen.”

“Ik ben blij met mijn meubels, lampen en accessoires, maar niet met de sfeer in huis.”

“Ik heb geen idee hoe ik kan zorgen dat de meubels, accessoires en kleuren bij elkaar passen.”

“Ik laat de muren maar wit, want ik weet niet welke kleur mooi staat”

“De standaard kasten passen niet in onze slaapkamer. Ik wil een design voor een kast op maat”

“De keukenwinkels komen met keukenontwerpen die op elkaar lijken. Ik wil een keuken op maat laten ontwerpen”

“Wij gaan zelf een huis bouwen en willen een interieurontwerp dat precies bij onze smaak en stijl past.”

Wat jouw reden ook is. Ik zal zorgen dat mijn advies bij je wensen aansluit. Samen zorgen we voor een verbluffend resultaat!

Hoe krijg je interieuradvies?

Hier kan ik kort zijn: bel of mail mij! Geef aan wat je zoekt. Dan bespreken we welke van mijn diensten het beste op jouw wensen aansluit. Inspiratie opdoen en/of opdrachten van mijn hand zien? Check Feelinghomedesign Facebook.

Pakketten Interieur Advies

Mondeling kleuradvies

In korte tijd goede tips over kleurgebruik krijgen, zodat je snel de sfeer en stijl van het interieur in (een ruimte in) je huis kunt aanpassen? Dan is dit jouw pakket!

 

In 1,5 uur geef ik je kleuradvies. Zorg jij dat er plaatjes klaarliggen die je smaak en stijl illustreren? Dan kan ik ideeën aanreiken die goed bij je passen.

€ 95.- 

Advies op Maat

Interieur advies Basic

Ben je niet helemaal happy met (een ruimte in) je huis? Wil je tips, zodat je de sfeer kunt creëren die bij jou past? Kies dan voor interieuradvies Basic. In een afspraak laat je me interieurplaatjes zien die jou blij maken. Dit helpt bij het bepalen van jouw wens, smaak en stijl. Ik ontwerp een moodboard dat je jouw handvatten geeft: je ziet in één oogopslag welke kleuren, meubels en accessoires passen bij jouw smaak en stijl. In onze tweede afspraak vertel ik je hoe je met het moodboard als leidraad je interieur kunt aanpassen.

€ 198.- 

Interieur advies Extra

Wil je liever een compleet interieurplaatje hebben voor (een ruimte in) je huis? Dat krijg je met Interieuradvies Extra. Het startpunt is een gesprek om jouw wensen, smaak en stijl te bepalen. Tip: verzamel vooraf interieurvoorbeelden. De uitkomst is een handig totaalpakket: een moodboard dat sfeer-, stijl-, materiaal- en kleuradvies verbeeldt, een plattegrond met de indeling van meubilair en verlichting en uiteenlopende tips voor al deze onderdelen. Uiteraard licht ik mijn voorstel aan je toe in een tweede gesprek. Daarna ben je klaar om over te gaan tot uitvoer van het interieurplan.

€ 398.- 

Zie je geen pakket dat bij je wensen past. Of wil je onderdelen uit de pakketten combineren? Kies dan voor interieuradvies op Maat. Neem even contact met me op.

€ wensafhankelijk

Art Impressions

Vind je het lastig je in te denken hoe het interieuradvies er uiteindelijk uitziet? Dan is deze optie een aanrader. Een fotorealistische 3D-tekening geeft je het gevoel dat je in je nieuwe interieur rondloopt, in je nieuwe keuken staat of naar de op maat ontworpen kast kijkt. Ook erg handig om te laten zien aan de vakmensen die jouw interieuraanpassingen uitvoeren. Zo weet je zeker dat je met iedereen op één lijn zit.

Va. € 148,-

bottom of page