top of page

Testimonia

Malene heeft mij een professionele en helder uiteengezette profielanalyse gegeven op basis van de BaZi methode. Wat Malene mij vertelde heeft mij een beter inzicht gegeven in mijn natuurlijke talenten, valkuilen en kwaliteiten. Door mijn studies en werk doe ik veel aan zelfreflectie en toch wist Malene nog punten aan te dragen die nieuw voor mij waren. Niet alleen heeft ze bovenstaande verteld en laten zien, maar ook heeft ze aangedragen wat ik kan doen en laten om als mens verder te ontwikkelen en te groeien.


Wat ik intrigerend vond is dat volgens de BaZi het leven in verschillende fases is ingedeeld en dat elke fase zijn eigen kansen en uitdagingen met zich mee brengt. Hier kan ik nu mijn voordeel mee doen nu ik deze kennis heb door de profielanalyse die Malene voor mij gemaakt heeft.


Zoals ik het begrepen heb, is het uitgangspunt van BaZi dat de mens streeft naar gelukkig zijn. Door de analyse van Malene, weet ik beter wie ik ben, waar mijn potentie ligt en wat ik concreet kan doen om te groeien als mens. Dit draagt bij aan een leven waar ik meer voldoening uit kan halen en het gevoel van geluk wat ik - en ik denk velen met mij - zoeken.

Kenmerkend aan Malene is haar bevlogenheid, professionele houding en benadering, grondige manier van werken en haar kennis. Ze weet wat ze doet en waar ze het over heeft en brengt dit op een enthousiast makende manier over.

Moniek


 

BaZi: Nieuwe inzichten in wie je bent

Familie

Vrienden

Liefde

Geluk

Gezondheid

Carriere

Je omgeving

Je acties

Jij

bottom of page