top of page
Over mij

Hi, ik ben Malene. De interieuradviseur die op deze website ‘tegen je praat'. Zelf vind ik het ook altijd fijn om te weten met wie ik in zee ga, dus vertel ik je graag over wie ik ben, hoe ik werk en wat ik leerde.

Interieur begint bij jou

Kies jij mij uit om jouw interieuradvies te geven, dan leer ik je graag kennen. De manier waarop je jouw leven inricht, geeft namelijk richting aan de inrichting van je huis. Woon je met mensen samen? Ben je veel thuis of onderweg? Heb je huisdieren? Hobby’s? Het lijken kleine dingen, maar juist dit zijn elementen die mij handvatten geven voor het ontwerpen van een interieuradvies dat naadloos aansluit op jou. 

 

Eigen kijk op interieur

Ik heb een eigen kijk op interieur ontwikkeld. Dankzij persoonlijke ervaringen. Door opleidingen te volgen. Zo ben ik tot de conclusie gekomen dat ons dagelijkse geluksgevoel sterk is gerelateerd aan onze omgeving. Dat inrichting impact heeft. Dat aankleding van een ruimte bepaalt hoe jij je daar voelt. 

Daarom neem ik bij het geven van interieuradvies ruim de tijd om uit te zoeken welke kleuren, meubels, accessoires en verlichting bij jouw specifieke smaak aansluiten. 

Een verdiepingsslag daarop krijg je als me om Feng Shui advies vraagt. Dat sluit super goed aan op je smaak én brengt een balans in huis, waardoor je optimaal kunt ontspannen, werken, slapen, koken.

Inrichting van mijn leven

Zoals zoveel interieuradviseurs was ik als klein meisje al bezig met inrichting. Toch deed ik er jaren niets mee. Had ik andere banen in verschillende landen. Nam ik de tijd een fijn thuisfront te vormen voor mijn twee zonen en man. Maar interieur is nooit helemaal weggeweest uit mijn leven. Ik was er thuis mee bezig, adviseerde vrienden en volgde opleidingen.

Leren over interieur

Door de jaren heen heb ik veel geleerd over interieur. Ik volgde een aantal opleidingen: 

  • Master of Interior Design

  • LNV gecertificeerd Verkoopstylist 

  • Feng Shui Design Academy - gecertificeerd Feng Shui Expert

  • Feng Shui and More - gecertificeerd Feng Shui Coach

Het moment dat ik besloot van mijn uit de hand gelopen hobby mijn beroep te maken, sloot ik mij aan bij de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (BNS Crisp). Via de vereniging kan ik ‘een leven lang te leren’. Dat geeft jou de zekerheid dat je van mij professioneel advies krijgt.

Met vriendelijke groet, 

Malene Oggel

bottom of page